Huisvesting

Een plek voor uw arbeidsgasten

U zoekt tijdelijke woonruimte voor uw internationale medewerkers? U wilt dat ze comfortabel kunnen wonen tijdens hun verblijf in Nederland? Dat kan waarbij wij ook voor u de nodige flexibiliteit kunnen inbouwen tegen een concurrent tarief.

EE Accommodations heeft een breed aanbod aan woonruimtes met een landelijke dekking. Al onze accommodaties voldoen aan de richtlijnen van Stichting Normering Flexwonen (SNF). U heeft aan ons een deskundige partner die u adviseert en assisteert op gebied van huisvestingsvraagstukken met betrekking tot uw arbeidsgasten. Wij werken samen met o.a. gemeentes en grote uitzendorganisaties en worden binnen de lokale overheden en bij grote organisaties vaak gevraagd om te adviseren bij landelijke huisvestingsvraagstukken.

In aanvulling op de huisvesting kan EE Accommodations ook een breed scala van diensten aanbieden op het gebied van ontvangst, controle, energie, internet, transport en sportfaciliteiten.

Tevens heeft EE Accommodations een strategische samenwerking met Lento.EU, het platform voor huisvesting van arbeidsmigranten. Huisvesting wordt via Lento volledig transparant gepresenteerd en huurcontracten komen online tot stand. Op deze manier kan EE Accommodations u nog beter ondersteunen bij het voorkomen van leegstand of het vinden van een geschikte aan te huren locatie.

 

 

Vastgoed

Van leegstand naar welstand

Staat uw vastgoed leeg? Overweegt u een transformatie? Met EE Accommodations kunnen we u adviseren omtrent de exploitatie en uw rendement kan optimaliseren. Wij bieden eigenaren de mogelijkheid om hen vastgoed tijdelijk te verhuren aan internationale medewerkers. Wij zijn marktleider en hebben hierdoor veel verhuurervaring. Hierbij hechten wij veel waarde aan uw vastgoed, maar uiteraard ook aan onze arbeidsgast.

 • De 5 garanties van
  EE Accommodations

  Uw partner in flexibele
  huisvesting voor arbeidsgasten

 • Landelijke dekking

  Hoogwaardige woonruimtes, grootschalige en kleinere groepslocaties in heel Nederland

 • Totale ontzorging

  Breed scala aan aanvullende diensten om opdrachtgevers en arbeidsgasten te faciliteren

 • euroteken icoon
  Prijs / kwaliteit

  SNF gecertificeerde huisvesting tegen de beste prijs, volledig uitgerust en direct bewoonbaar

 • Grootste aanbod

  Dagelijks wisselend aanbod van woonruimtes op groepslocaties en individuele woningen

 • Team specialisten

  Onze ervaren professionals adviseren u graag op gebied van huisvestingsvraagstukken

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u meer weten over ons aanbod of over onze services? Vul hieronder het contactformulier in.
Even bellen mag ook altijd, onze contactgegevens vind u op onze contactpagina.

Op de hoogte blijven van ons aanbod?