U heeft vastgoed en u overweegt dit te verhuren aan arbeidsmigranten. Maar u heeft geen idee hoe dit aan te pakken.

EE Accommodations heeft jarenlange ervaring in het huisvesten van arbeidsmigranten. Dit kunnen wij van A tot Z voor u verzorgen. Wij helpen u graag verder!

Wij zijn benieuwd naar uw vastgoed en vraag. Graag zouden wij willen weten om welke huisvesting het gaat.

U kunt contact met ons opnemen door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u direct iemand spreken? Dan kunt u ons bellen op het nummer: 036-720 03 64.

Nadat er een eerste contact is geweest maken wij een afspraak voor een bezichtiging en opname van uw woning. Tijdens deze bezichtiging brengen wij de woning volledig in kaart en kunnen wij ook de eventuele extra services met u bespreken. Zo komen we samen tot een volledig voorstel.

Na de bezichtiging brengen wij een tailormade voorstel uit. Geheel afgestemd op de mogelijkheden en uw wensen en eisen. Na akkoord op het voorstel maken wij de huurovereenkomst op en ontvangt u deze ter ondertekening.

Na goedkeuring op de huurovereenkomst kan de overdracht plaatsvinden en is de woning in handen van EE Accommodations.

EE Accommodations gaat aan de slag met de (voorbereidende) werkzaamheden en het plaatsen van de arbeidsmigranten. En wanneer u heeft gekozen voor extra services, voeren wij deze ook voor u uit. Zodat u compleet ontzorgd wordt. You’re welcome.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Wilt u meer weten over ons aanbod of over onze services? Vul hieronder het contactformulier in.
Even bellen mag ook altijd, onze contactgegevens vind u op onze contactpagina.

Op de hoogte blijven van ons aanbod?